top

Tafel reserveren?

Gezellig!

Neem eenvoudig en snel contact op via ons telefoonnummer: 0515 231 153

Of stuur een mailtje naar: info@itposthus.nl

Wij adviseren u tijdig uw tafel te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. We hebben momenteel maar een zeer beperkt aantal tafels in het restaurant.

Volgens de maatregel mogen er vanaf 1 juni 2 gasten aan 1 tafel plaatsnemen (binnen 1,5 meter afstand) en mogen gezinnen met meerdere personen komen. Voor gezelschappen van 4 personen hebben we ook een goede oplossing, deze is echter beperkt in te richten.

We zijn van woensdag tot en met zondag geopend voor diner. Het diner hebben we opgesplitst in 2 shifts. De eerste shift is van 17:00 – 19:00 uur (we kunnen uw tafel dan garanderen tot 19:00 uur), de 2e shift is van 18:30 – sluit. In de 2e shift serveren we uitsluitend, zonder uitzonderingen, een 3-gangen keuzemenu of 4- of 5-gangen verrassingsmenu. Aan de hand van de reserveringstijd kunt u zien in welke shift u valt. Hou onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Voor vragen kunt u ons bellen of e-mailen (info@itposthus.nl). U kunt ook het onderstaande contact formulier gebruiken voor uw vraag, verzoek of reservering. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reserveren voor evenementen? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Let op: onze toiletten zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Parkeren: dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden zijn bij de Jumbo (3 minuten loopafstand) of op de Haven (5 minuten loopafstand)

 

Reserveer online

Neem contact op

Geopend vanaf:

Dinsdag 16:30
Woensdag 16:30
Donderdag 16:30
Vrijdag 16:30
Zaterdag 16:30
Zondag 16:30