m
|
top

Reserveren

Openingstijden
Vanaf 1 juni mogen wij weer onze deuren (beperkt) openen en zo ook ons terras. Wij adviseren u dan ook om tijdig uw tafel te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. We hebben momenteel maar een zeer beperkt aantal tafels in het restaurant.

Volgens de maatregel mogen er vanaf 1 juni 2 gasten aan 1 tafel plaatsnemen (niet op 1,5 meter afstand) en mogen gezinnen met meerdere personen komen. Indien u met 4 personen wil komen dineren (niet uit 1 huishouding) dan betekent die dat wij 2 tafels op 1,5 meter afstand van elkaar zullen plaatsen. Deze mogelijkheid is zeer beperkt, door de herindeling van het restaurant is geen ruimte om alle tafels 1,5 meter van elkaar te plaatsen.

Vanaf 1 juni zijn we dagelijks geopend voor diner en een aantal dagen per week voor lunch. Het diner hebben we opgesplitst in 2 shifts. De eerste shift is van 16:30 – 19:15 uur, de 2e shift is van 19:15 – sluit. In de 2e shift zijn we genoodzaakt om echt alleen met 3-gangen keuzemenu of 4- of 5-gangen verrassingsmenu te werken. Het is in deze shift dus niet meer mogelijk om alleen hoofdgerecht of 2-gangen te nuttigen. Aan de hand van uw reserveringstijd kunt u zien in welke shift u valt. Hou onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Voor vragen kunt u ons bellen of e-mailen (info@itposthus.nl). U kunt ook het onderstaande contact formulier gebruiken voor uw vraag, verzoek of reservering. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons telefoonnummer: 0515 231 153

U kunt ook via de mail reserveren: Reserveren.

Rechtstreeks bij ons reserveren heeft onze sterke voorkeur, u kunt zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Wij hebben zelf het meest actuele overzicht van de reserveringen en zo kunnen we teleurstellingen het beste voorkomen. Ook als er een tijdstip is waarop u via internet niet meer kan reserveren, neem even contact met ons op, misschien dat er toch een mogelijkheid is. 

Reserveren voor evenementen? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Let op: onze toiletten zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Parkeren: dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden zijn bij de Jumbo (3 minuten loopafstand) of op de Haven (5 minuten loopafstand)

Reserveer online

Neem contact op

Geopend vanaf:

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00
Woensdag 17:00
Donderdag 17:00
Vrijdag 17:00
Zaterdag 17:00
Zondag 17:00